Als het gaat om de eerste en tweede generatie van de iPhone, moet u eerst de SIM-lade verwijderen met een kleine paperclip. Verwijder vervolgens de schroeven aan beide zijden van de laadplek en haal de achterklep af met een kleine kracht. Verwijder de lintkabel die de behuizing aan het moederbord verbindt en verwijder het displaypaneel met een spudger. Het moederbord moest verwijderd worden nadat u ongeveer 8 schroeven en een “4” lintkabel hebt gevonden en verwijderd.

Vanwege het oplossen van uw netwerkprobleem, hardwareproblemen of softwareproblemen voor uw bureaublad, pc of uw MAC, om af te stemmen, software te installeren, virusdetectie en zelfs schoonmaken, zullen onze deskundige computer reparatie professionals al uw vragen over computer reparatie en Onderhoud, zodat u altijd iemand kunt bellen in geval van een probleem, ook al tijdens de oneven uur.
Tabletten bieden veel meer flexibiliteit en gemak aan mensen dan telefoons doet. Van het kijken naar films, het lezen van boeken, het creëren van presentaties voor werk, het praten met klanten op Skype terwijl ze onderweg zijn, zich vermaken met games en verbinding maken met vrienden en gezinnen via sociale media, is niets dat tabletten niet kunnen doen. Dus, als je tablet kapot is of niet werkt, wil je dat het snel wordt gerepareerd.
Ons professionele team is gespecialiseerd in het repareren van game consoles en biedt ook upgrades. Van de huidige generatieplatforms naar de oudere versies kunnen wij u oplossingen aanbieden, zodat u binnen enkele minuten weer kunt spelen. Als u problemen ondervindt met uw handheld consoles, hebben wij ook hulp om dat te repareren.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *