Gegevens herstellen van de SIM-kaart

Nog geen reacties

het gaat om de eerste en tweede generatie van de iPhone, moet u eerst de SIM-lade verwijderen met een kleine paperclip. Verwijder vervolgens de schroeven aan beide zijden van de laadplek en haal de achterklep af met een kleine kracht. Verwijder de lintkabel die de behuizing aan het moederbord verbindt en verwijder het displaypaneel met een spudger. Het moederbord moest verwijderd worden nadat u ongeveer 8 schroeven en een “4” lintkabel hebt gevonden en verwijderd.

Het vervangen van een iPhone-batterij is een delicate taak. Het kennen van de risico’s en kosten van het betrokken product lijkt me schrikwekkend. Echter, als de telefoon niet veel opladen of functies met moeite heeft, wordt het nodig. Gebruik de platte schroevendraaier om de oude batterij op te wekken en vermijd dat alle kabels op het systeem raken. Verwijder de lijmdraden met hetzelfde gereedschap en breng een soldeerbout in om ze los te maken. Als u de batterij uitlaat en vervolgens vervangt, moet het precies schijnbaar zijn.

Het plaatsen van een nieuwe batterij moet gemakkelijker zijn. Deskundigen op de beroemde Apple-gadgets raden mensen aan om kwalitatief hoogwaardige OEM-batterijen te gebruiken. Het gebruik hiervan is veilig en houd een garantie van 6 maanden of langer. Tabletten bieden veel meer flexibiliteit en gemak aan mensen dan telefoons doet.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *