Gegevens herstellen van de SIM-kaart

Nog geen reacties

Als het gaat om de eerste en tweede generatie van de iPhone, moet je eerst de sim-lade verwijderen met een kleine paperclip. Verwijder vervolgens de schroeven aan beide zijden van de oplaadplek en verwijder de achtercover met een beetje kracht. Maak de lintkabel los waarmee de behuizing op het moederbord is aangesloten en verwijder het beeldscherm met een spudger. Het moederbord moest worden verwijderd nadat je ongeveer 8 schroeven en een “4” lintkabel hebt geplaatst en verwijderd.

Het vervangen van een iPhone-batterij is een delicate taak. Als ik de risico’s en de kosten van het betrokken product ken, lijkt het ontmoedigend. Wanneer de telefoon echter niet veel laadt of moeilijk functioneert, is dit noodzakelijk. Gebruik de platte schroevendraaier om de oude batterij los te wrikken en raak geen draden op het systeem aan. Verwijder de met lijm vastgehouden draden met hetzelfde gereedschap en breng een soldeerbout aan om ze los te maken. De batterij uitnemen en dan vervangen moet worden gedaan is exacte schijn.

Een nieuwe batterij plaatsen zou eenvoudiger moeten zijn. Experts over de beroemde Apple-gadgets adviseren mensen om hoogwaardige OEM-batterijen te gebruiken. Het gebruik hiervan zal veilig zijn en een garantie van 6 maanden of langer hebben. Tablets bieden mensen veel meer flexibiliteit en gemak dan telefoons.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *