Herhaling van uw telefoon – Wat te doen als uw telefoon in water valt

Nog geen reacties

Mobiele telefoons die in het water vallen, zijn tegelijkertijd algemeen en storend op hetzelfde moment. Het heeft een aantal snelle maatregelen nodig, evenals schadecontrole. Om de situatie te redden, zijn er een paar dingen die u kunt doen. Haal het snel uit water en ontmantel alle onderdelen. De SIM-kaart moet eerst opgeslagen worden, aangezien het alle gegevens bevat. Het apparaat moet in absorberende handdoeken worden geplaatst en afgedroogd worden.

Een goede techniek om dat te bereiken is om de telefoon af te sluiten in een afgesloten plastic zakje met siliciumdioxide verpakkingen. U moet heel geduldig zijn en niet in de batterij plaatsen om de status van de telefoon te controleren, aangezien het kan leiden tot kortsluiting.
Verhit de batterij niet, ook als u een haardroger of alcohol gebruikt. Deze standaardmethoden zijn alleen voorbehouden aan het buitenste mechanisme. Inderdaad, het investeren in een nieuwe batterij wordt aanbevolen door de meeste mechanische experts. Als de telefoon op zee water of onrein water valt, moet het met gedistilleerd water worden gewassen alvorens te drogen. Als u het vertrouwen niet hebt om dit aan te pakken, neem dan uw telefoon naar een lokale reparatiezaak. Zij kunnen de trucs misschien kennen om uw apparaat succesvol te herstellen.
Mobiele telefoon is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. We kunnen nu surfen op het web, loggen op onze social networking websites of gewoon vrijetijdsactiviteiten uitvoeren voor uren op uw telefoons zonder dat u verveeld bent. Maar wat gebeurt er als je stilweg door je Whatsapp-berichten gaat en voordat je je realiseert, de telefoon gewoon door je hand glijdt en het scherm breekt tot duizend stukken. Het gevoel dat de eigenaar gevuld is, kan niet begrepen worden door mensen die geen soortgelijke trauma hebben doorgevoerd.
Als u het scherm voor uw gebroken glas moet repareren, moet u er zeker van zijn dat u uw telefoon vertrouwt met de beste in de industrie. Dit is de reden waarom we onze ingenieurs en het technische team trainen om de beste reparatie specialist in het land te worden.
Ons doel is om de rendementen te minimaliseren en snelle omkeertijd te bieden, zodat onze klanten lang niet langer van de online wereld moeten blijven. Als u vragen heeft over uw telefoon en uw toestel wilt bijhouden, kunt u contact opnemen met onze klantvertegenwoordiger die er zal zijn om uw vragen snel en efficiënt te beantwoorden.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *