Hoe ontgrendelt u uw Samsung Galaxy S4

Nog geen reacties

Samsung S4-gebruikers willen misschien hun telefoons ontgrendelen om van provider te veranderen. Dit gebeurt wanneer ze niet tevreden zijn met de huidige site of een ander land willen bezoeken en het lokale netwerk willen gebruiken. De eerste stap is om contact op te nemen met uw huidige vervoerder om te zien of zij het voor u zullen doen. Als ze het niet eens zijn, ga dan naar een derde partij met het IMEI-nummer van het apparaat. Hierdoor kan de garantie van de telefoon komen te vervallen. Veel online en offline

Samsung S4-gebruikers willen misschien hun telefoons ontgrendelen om van provider te veranderen. Dit gebeurt wanneer ze niet tevreden zijn met de huidige site of een ander land willen bezoeken en het lokale netwerk willen gebruiken.

De eerste stap is om contact op te nemen met uw huidige vervoerder om te zien of zij het voor u zullen doen. Als ze het niet eens zijn, ga dan naar een derde partij met het IMEI-nummer van het apparaat. Hierdoor kan de garantie van de telefoon komen te vervallen. Veel online en offline bronnen zijn er om een ​​ontgrendelcode te bieden. Bij het plaatsen van een nieuwe netwerkkaart moet je hetzelfde doen. Als u de SIM niet bij de hand hebt, maar van tevoren wilt voorbereid zijn, plaatst u de code op de kiezer in dit formaat: # 7465625 * 638 * (ontgrendelcode) # of # 0111 * (ontgrendelcode) #.

Plaats niet meer dan 10 keer verkeerde codes, want dan blijft u voor altijd bij de huidige provider. Ontgrendelen biedt geen garantie dat u verbinding kunt maken met een nieuwe service, omdat dat volledig afhangt van de netwerken waarmee de telefoon is verbonden. Gebruik uw modelnr. om te bepalen welke 2G-, 3G- en 4G LTE-band de telefoon kan openen en ook of ze UMTS / HSPA / EV-DO gebruiken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *