Hoe ontgrendelt u uw Samsung Galaxy S4

Nog geen reacties

Samsung S4-gebruikers zouden hun telefoons kunnen ontgrendelen om de vervoerders te veranderen. Dit gebeurt wanneer ze ontevreden zijn met de huidige of misschien een ander land willen bezoeken en het lokale netwerk gebruiken. De eerste stap is contact met u op de huidige vervoerder om te zien of ze het voor u zullen doen. Als ze het niet eens zijn, ga naar een derde met het IMEI-nummer van het apparaat. Dit kan de garantie van de telefoon onjuist maken. Veel online en offline

Samsung S4-gebruikers zouden hun telefoons kunnen ontgrendelen om de vervoerders te veranderen. Dit gebeurt wanneer ze ontevreden zijn met de huidige of misschien een ander land willen bezoeken en het lokale netwerk gebruiken.
De eerste stap is contact met u op de huidige vervoerder om te zien of ze het voor u zullen doen. Als ze het niet eens zijn, ga naar een derde met het IMEI-nummer van het apparaat. Dit kan de garantie van de telefoon onjuist maken. Veel online en offline bronnen zijn er om een ​​unlock code te bieden. Terwijl u een nieuwe carrier SIM installeert, moet u hetzelfde doen. Als u de SIM niet handig hebt, maar u vooraf wilt voorbereiden, zet u de code op de dialer in dit formaat: # 7465625 * 638 * (Unlock code) # of # 0111 * (Unlock code) #.
Zet niet meer dan 10 keer verkeerde codes in, zodat u voor altijd met de huidige drager vastzit. Ontgrendelen garandeert niet dat u verbinding kunt maken met een nieuwe service, omdat dat volledig hangt af van de netwerken waarop de telefoon is gebouwd om verbinding te maken met. Gebruik uw modelnr. om te bepalen welke 2G, 3G en 4G LTE draadloze band de telefoon toegang heeft en ook als ze UMTS / HSPA / EV-DO gebruiken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *