Apple iPhone X (10) tarievenoverzicht

iPhone X reparatie

Apple wilde altijd al een toestel produceren dat een en al scherm is. En dat is gelukt! Namelijk met de iPhone X. De iPhone X heeft een Super Retina-display wat een ongekende kijkbeleving biedt. Een barst in het scherm of een ander effect is dan enorm vervelend. Gelukkig kunt u langskomen bij Winkelreus voor een iPhone X reparatie. Kom langs met of zonder afspraak. In de meeste gevallen kan het probleem binnen 30 minuten opgelost worden. Geen tijd om langs te komen? Kies dan voor de 24-uursservice.

iPhone X tarievenoverzicht

Scherm reparatie
Het frontglas/scherm is kapot.
€ 499
Batterij
De accu is snel leeg/laadt niet op. Kies uw service
€ 149
Laad connector
iPhone laad niet op of maakt geen verbinding met iTunes. Kies uw service
€ 129
Microfoon
De tegenpartij hoort mij niet (incl. laad connector en hoofdtelefoonaansl.) Kies uw service
€ 129
Camera achterkant
De camera aan de achterkant is kapot. Kies uw service
€ 249
Camera voorkant
De camera aan de voorkant is kapot. Kies uw service
€ 129
Speaker
De luidspreker is kapot. Kies uw service
€ 129
Oorluidspreker
Ik kan mensen niet verstaan tijdens het bellen. Kies uw service
€ 129
Trilfunctie
De iPhone trilt slecht of niet. Kies uw service
€ 129
Aan/uit knop
Aan/uit knop reageert slecht of niet. Kies uw service
€ 129
Volumeknop
Ik kan het geluid niet harder of zachter zetten. Kies uw service
€ 129
Mute knop
De iPhone kan niet op stil/knopje is kapot. Kies uw service
€ 129
Waterschade onderzoek
De vochtschade wordt verwijderd door een chemische reiniging. Kies uw service
Op aanvraag
Vragen
Als u niet weet wat het defect is onderzoeken wij dat kosteloos voor u. Contactgegevens
€ 0
*Mits het onderdeel op voorraad is. Heeft u een ander model, andere reparatie, wilt u een prijsindicatie of heeft u andere vragen?  Neem dan gerust contact met ons op.

iPhone X problemen

Bij Winkelreus zien wij de grootste problemen met de iPhone X veroorzaakt worden door de batterij, de glazen behuizing en de camera. Door de ongekende prestaties die het toestel biedt, vraagt het ook veel vermogen. Hierdoor kan het zijn dat na verloop van tijd de kwaliteit van een batterij niet meer optimaal is. Vervangen is hiervoor eventueel de oplossing.

Daarnaast zorgt het scherm, dat een en al scherm is, voor problemen. Een val of stoot kan al leiden tot een barst in het scherm. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Ook de camera kan voor problemen zorgen, de camera steekt ligt uit, hierdoor is de camera van een iPhone X kwetsbaar. Let hier dus goed op!

iPhone X reparatie

Uw iPhone gerepareerd in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

Winkelreus begrijpt dat u eigenlijk niet lang zonder uw iPhone X kunt. Daarom kunt u bij ons terecht voor de klaar-terwijl-u-wacht service. Loop dus gerust eens binnen met uw kapotte iPhone X bij één van onze Winkelreus Servicepunten. Onder het genot van een vers kopje koffie kunt u meekijken met de reparatie.

Of kies voor onze 24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw iPhone X op te sturen. Na ontvangst wordt uw iPhone onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Refurbished iPhone X kopen?

Wij repareren graag uw iPhone X, echter kunt u er ook voor kiezen om een nieuw toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod refurbished iPhone X