Je telefoon nieuw leven inblazen – Wat te doen als je telefoon in het water valt

Nog geen reacties

Mobiele telefoons die in water vallen zijn komisch en tegelijkertijd storend. Het heeft een snelle actie en controle van de schade nodig. Om de situatie te redden, zijn er een paar dingen die u kunt doen. Haal het snel uit het water en ontmantel alle onderdelen. De SIM-kaart moet eerst worden opgeslagen omdat deze alle gegevens bevat. Het apparaat moet in absorberende handdoeken worden gedaan en worden afgedroogd.

Een goede techniek om dat te bereiken is om de telefoon af te sluiten in een afgesloten plastic zak met silicapakketten. U moet heel geduldig zijn en niet in de batterij plaatsen om de status van de telefoon te controleren, omdat dit kortsluiting kan veroorzaken.

Verwarm de batterij niet, ook niet als u een föhn of alcohol gebruikt. Deze standaardmethoden zijn alleen gereserveerd voor het buitenste mechanisme. Investeren in een nieuwe batterij wordt zelfs door de meeste mechanische experts aanbevolen. Als de telefoon op zeewater of onrein water viel, moet deze vóór het drogen met gedestilleerd water worden gewassen. Als u niet het vertrouwen hebt om dit aan te pakken, neemt u uw telefoon naar een plaatselijke reparatiewerkplaats. Ze kennen misschien de trucjes om je apparaat succesvol te laten herrijzen.

Telefoons van mobiele telefoons zijn een onlosmakelijk onderdeel geworden van ons leven. We kunnen nu op internet surfen, inloggen op onze websites voor sociaal netwerken of gewoon urenlang plezier maken op je telefoon zonder je te vervelen. Maar wat gebeurt er als je gewoon rustig door je WhatsApp-berichten gaat en voordat je je realiseert dat de telefoon gewoon door je hand glijdt, valt het scherm uiteen in duizend stukjes. Het gevoel dat de eigenaar vervuld is, kan niet worden begrepen door mensen die niet hetzelfde trauma hebben doorgemaakt.

Als u gerepareerd moet worden op uw gebroken glas, moet u er zeker van zijn dat u uw telefoon vertrouwt met de beste in de industrie. Dit is de reden waarom we onze ingenieurs en het technische team opleiden om de beste reparatiespecialist van het land te worden.

Ons doel is om het rendement te minimaliseren en een snelle doorlooptijd te bieden, zodat onze klanten niet lang van de online wereld gescheiden hoeven te blijven. Als u vragen over uw telefoon heeft en uw apparaat wilt bijhouden, kunt u onze vertegenwoordiger bellen. Deze zal er zijn om uw vragen snel en efficiënt te beantwoorden.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *