Lawaaierige computers en veel voorkomende hardwareproblemen

Nog geen reacties

Als het gaat om de eerste en tweede generatie van de iPhone, moet je eerst de sim-lade verwijderen met een kleine paperclip. Verwijder vervolgens de schroeven aan beide zijden van de oplaadplek en verwijder de achtercover met een beetje kracht. Maak de lintkabel los waarmee de behuizing op het moederbord is aangesloten en verwijder het beeldscherm met een spudger. Het moederbord moest worden verwijderd nadat je ongeveer 8 schroeven en een “4” lintkabel hebt geplaatst en verwijderd.

Van het oplossen van uw netwerkprobleem, hardwareproblemen of softwareproblemen voor uw desktop, pc of uw MAC, voor het afstemmen, installeren van software, virusdetectie en zelfs schoonmaken, onze deskundige computerreparatieprofessionals beantwoorden graag al uw vragen over computerreparatie en onderhoud, zodat u altijd iemand hebt om te bellen in geval van een probleem, zelfs als het tijdens de oneven uren is.

Tablets bieden mensen veel meer flexibiliteit en gemak dan telefoons. Van het bekijken van films, het lezen van boeken, het maken van presentaties voor werk, het praten met klanten op Skype terwijl ze onderweg zijn om zich bezig te houden met games en het verbinden met vrienden en gezinnen via sociale media, er is niets dat tablets niet kunnen doen. Dus als uw tablet kapot is of niet werkt, wilt u dat deze snel wordt gerepareerd.

Ons professionele team is gespecialiseerd in spelconsole-reparaties en biedt ook upgrades. Van de huidige generatie platforms tot de oudere versies, we kunnen u oplossingen aanbieden zodat u snel weer kunt beginnen met gamen. Als u problemen ondervindt met uw handheld-consoles, kunnen we dat ook oplossen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *