Laptop toetsenbord vervangen

Een kapot toetsenbord betekent niet het einde van jouw laptop! Zijn een paar toetsen los of reageren de knoppen slecht? Of heb je liever een andere taalindeling? Onze deskundige reparateurs vervangen het interne toetsenbord van jouw laptop deskundig en vlug.

Veelgestelde vragen

Zelf je laptop toetsenbord vervangen of het door ons laten doen?

De meeste laptops hebben een kliksysteem, schroefsysteem of een combinatie hiervan. Met goed gereedschap en de juiste kennis kun je dit zelf. Durf je de reparatie tóch niet aan? Geen probleem! Je kunt jouw laptop bij ons ter reparatie aanmelden zodat wij het voor je kunnen doen.

Wat voor onderdelen gebruiken jullie?

Wij werken alleen met onderdelen van de beste kwaliteit. Het nieuw geïnstalleerde toetsenbord is exact identiek aan het origineel. In combinatie met het vakmanschap van onze reparateurs zorgt dit ervoor dat je laptop weer zo goed als nieuw werkt. Je kunt erop vertrouwen dat pasvorm en kleur precies overeenkomen.

Krijg ik garantie op de reparatie?

Je krijg van ons 6 maanden garantie op de reparatie plús de garantie die geldt op de onderdelen. Zo kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Zijn jullie erkend reparateur?

Wij zijn trots dat we gecertificeerd zijn door onder andere ICTWaarborg, Uneto VNI en Duurzaam Herstel. Ook verzorgen wij reparaties voor verschillende grote verzekeringsmaatschappijen. Bovendien krijg je bij ons gewoon een échte factuur.

Kan ik voor een andere taalindeling kiezen?

Ja hoor, dat kan! Vermeld dit dan duidelijk bij het aanmelden van jouw laptop. Zo noemen we de toetsenindeling die in Nederland gebruikt wordt US international oftewel QWERTY, de Belgische versie BE, FR, of AZERTY en de Duitse DE of QWERTZ.

Vochtschade?

Is jouw laptop in het water gevallen? Of viel er een glas drinken om? Handel dan altijd snel! Hoe sneller je laptop bij een deskundige reparateur is, hoe meer overlevingskans het toestel heeft.

Wat kost het verzenden van mijn laptop?

Wij raden aan om jouw laptop via onze partner PostNL naar ons te versturen. Is de waarde van jouw toestel onder € 500,-? Verstuur de laptop dan in een aangetekend pakket. Dit kost € 8,60. Wanneer de waarde hoger ligt, raden wij de PostNL Verzekerservice aan. Voor € 14,45 ben je verzekerd tot € 5.500,-. Het terugsturen van jouw laptop is uiteraard op onze kosten.